Skip to main content

Joomla CMS - Enkel men kraftfull webbpublicering

Joomla är ett kraftfullt och prisbelönt publiceringssystem. Joomla är Open Source och gratis samt drivs och utvecklas av en enorm community. Joomla används av små som stora aktörer, från internationella företag, reklambyråer och organisationer, till lokala föreningar och privata hemsidor.

Joomla 4 – framtidens publiceringsverktyg redan nu

Du vill ha ett system som kan växa som du gör:

  • Växande är viktigt för alla företag och med Joomla 4 har du alla möjligheter du behöver.
  • Med inbyggt flerspråkstöd kan ditt företag expandera när det behövs.
  • Med en ständigt växande lista över tillägg och mallar från tredje part går det alltid utöka med smart avancerad funktionalitet
  • Öppen källkod, robust säkerhet och en stor utvecklarbas innebär trygghet och långsiktigt investering.

Med Joomla kan du bygga alla typer av webbplatser. Gemenskapsbaserade webbplatser, e-handel eller e-lärande webbplatser, Joomla kan anpassa sig till strukturen eller syftet med den webbplats du har i åtanke. Joomla har ett omfattande utbud av funktioner som hjälper dig att uppnå fantastiska resultat.

Admindelen går självklart att köra på svenska för de som önskar det.

Keylab – Joomla Solution Developer

Keylab har arbetat med Joomla sedan det lanserades 2005. Vi har alltid varit nöjda med vad vi kan skapa med Joomla, men nu i och med den senaste versionen, 4, så öppnas en helt ny värld av möjligheter.

Vi är specialicerade på att skapa användarvänliga och professionella webbplatser baserade på Joomla. Med Joomla som "motor" så blir sajten blixtsnabb och enkel att administrera så att du själv kan lägga upp innehåll och bilder, bifoga videoklipp m.m.

Om ni inte har tid att hålla sidan uppdaterad eller vill ha professionell hjälp kan vi bistå med detta. Alla våra hemsidor är givetvis mobilt kompatibla, vilket betyder att de även anpassar sig efter smartphones och surfplattor.