En liten byrå med ett stort erbjudande

01

Marknadsföring

Ett kontinuerligt marknadsarbete är nödvändigt för att få en överblick av ert nuläge och vart ni är på väg. Säljer ni rätt saker till rätt person? Trycksaker, annonser, webbsidor, Instagram, Facebook, LinkedIn, YouTube, Twitter… vart mår din verksamhet bäst av att synas?

Vi hjälper er att lägga upp strategier och analysera den egna verksamheten så ni kommunicerar rätt saker till era befintliga och potentiella kunder.

02

Webbproduktion

Hemsidan är i de flesta fall basen i den digitala marknadsföringen. Våra kunder är allt ifrån småbolag, organisationer, tjänsteföretag till större business-to-business.

Vi erbjuder framtidssäker webbutveckling av era tjänster och produkter på internet. Under vår process anpassar vi produkten och tjänstens utseende och funktion efter er profil, önskemål och behov. Självklart är den responsiv och mobilanpassad samt du kommer enkelt kunna uppdatera innehållet och växa i takt med att behovet ändras.

03

Grafisk produktion

Den grafiska formen är en röd tråd i allt vi producerar. Med lång erfarenhet och kompetens inom grafisk formgivning, layout, bildhantering och fotografering så kan vi ge dig förstklassig service inom grafisk produktion.

Vi utför allt från enklare originalarbeten som t.ex. visitkort, annonser, foldrar, skyltar, bildekor och mässmaterial till stora trycksaksproduktioner med komplex layout och avancerad bildredigering. 

04

Framtidssäker webb

Keylab är Joomla Solutions Developer vilket ger dig trygghet i en partner som behärskar både tekniken och även ser till att din webbplats fyller dina marknadskommunikativa behov.

Joomla är ett av de absolut bästa och modernaste publiceringsverktygen (CMS). Det är mycket kraftfullt men ändå enkelt, anpassningsbart och skalbart. Styrkan i en plattform som Joomla är att det ger oss som utvecklare mer fokus att job

05

Sökoptimering SEO

Sökoptimering av en webbplats är en helt egen värld. Här gäller det att innehållsmässigt, taktiskt och tekniskt se till att Google förstår och gillar hur du engagerar och ger dina kunder information. Innehåll, ordval, prestanda, länknärvaro och mobilanpassning är några av de områden som vi fokuserar på. Arbetet är en löpande process för att Google ska ranka din sajt högt.

Du kan även använda dig av sökannonser, Adwords, i sökmotorernas sökresultat. Du bestämmer din dagliga budget och exakta sökord. Ofta hamnar din annons i toppen av sökresultatet.

06

Support & Service

Vi tar digital säkerhet på allvar. Att hålla sin webbplats uppdaterad rent tekniskt är mycket viktigt. Både för att bibehålla en god funktion men även förebygga hackning eller andra angrepp som orsakar skada och kostsamma driftstörningar.

Vi erbjuder både tekniska förvaltningsavtal för ett bekymmersfritt och enkelt ägande till löpande effektiva supportavtal där Keylab är din livlina som ger dig prioriterad extra snabb hjälp i din vardag.

Här finns vi

Keylab AB
Klostergatan 29
582 23 Linköping

Hör av dig

  • Jörgen Isberg
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • 0734 02 94 34

Följ Keylab