Webben & Sociala Medier

Din webbsida är bara en del i den digital mediamixen. Närvaron på nätet sträcker sig långt utanför webbsidan och världen runt omkring förändras snabbt. Här kommer min expertis in i bilden och jag kan, med fötterna på jorden, stötta mina kunder i hur de så effektivt som möjligt når sin målgrupp online.

Här får du en kort beskrivning av de vanligaste medier och system som jag ofta hjälper mina kunder med.


Google

Google är en av de viktigaste tjänsterna runt omkring din webbplats. Sökmotoroptimering, Adwordsannonsering och Google Analytics är vanligast.

LinkedIn
LinkedIn är en webbtjänst där du kan sköta ditt professionella nätverk. Med hjälp av ditt kontaktnät kan du hitta nya affärsmöjligheter.
Facebook
Facebook har oslagbara möjligheter med dialog, synlighet och marknadsföring. Konsekvent och strategisk användning ger fler lojala kunder och varumärkeskännedomen kan att ökas märkbart.
Instagram
Instagram bygger på att du delar dina bilder med dina följare. Med Instagram kan företag dela med sig av bilder och information som aktiverar och engagerar besökarna.
MyNewsDesk
Mynewsdesk tillhandahåller en plattform för digital PR och marknadsföring. Ett nav för nyheter, pressmeddelande etc som snabbt och smidigt låter dig nå ut till rätt personer och beslutsfattare.
Twitter
Twitter är en tjänst för mikrobloggning och kommunikation som går ut på att dela med sig av korta uppdateringar samt genom att följa andra personer ta del av deras uppdateringar.
GIT (Golfens IT System)
Med hjälp GIT API och GIT Widgets kan man bygga lösningar som integrerar innehåll från GIT direkt in på golfklubbens webbsida. Jag har lång erfarenhet av detta!
Nyhetsbrev
Att skicka nyhetsbrev är enkelt om du använder rätt teknik. Det finns system som är inbyggda direkt i Joomla eller andra som är externa tjänster och kopplas till webbsidan.